Trouwlocatie
De Toren

Tijdens één van de mooiste dagen van jullie leven
moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn
Wij bieden jullie graag die zekerheid
op onze prachtige trouwlocatie

Trouwlocatie

Hoe jullie trouwdag er ook uitziet, het is heerlijk als je deze dag ontspannen kan vieren. Omdat jullie alles bij de Toren kunnen vieren, hoeven jullie niet op de tijd te letten en zijn jullie de hele dag relaxed. Dat scheelt ook nog eens veel reistijd en dus heb je meer tijd samen met alle gasten. En met onze prachtige verschillende ruimtes hebben we voor elk onderdeel van jullie dag een verrassend decor.

Ceremonie

Geef elkaar het ja-woord in onze prachtig vernieuwde Salon. En bij mooi weer? Dan creëren we graag een romantische setting voor de huwelijksvoltrekking in onze intieme binnentuin. Kunnen jullie meteen na afloop de taart aansnijden op het terras en lekker borrelen met alle gasten!

Dinerlocatie

De Toren beschikt over een zeer professionele keuken. Onze chef luistert graag naar jullie wensen. Willen jullie met het hele gezelschap eten of juist in een wat kleinere kring? We bespreken graag met jullie alle mogelijkheden, van live cooking, een walking diner tot een bourgondische BBQ. Alles kan naar jullie wens aangepast worden. Natuurlijk kunnen we bij jullie diner een passend glas wijn serveren. Ook kunnen jullie vooraf alvast de wijnen proeven en jullie voorkeur aangeven.

Feestlocatie

Hoe jullie jullie feest ook willen vieren, het is mogelijk bij De Toren, van grote bruiloftsfeesten met honderden gasten tot kleine intieme recepties, onze diverse ruimtes zijn er uitermate geschikt voor. Onze Tuinkamer staat in directe verbinding met onze besloten Torentuin en de Salon en zorgt voor een perfecte sfeer voor ieder moment. Daarnaast zorgt de verbinding van de Tuinkamer met onze Salon voor de aanpassing aan het aantal gasten van jullie trouwdag. Waardoor er altijd een gezellige en sfeervolle ambiance gecreëerd wordt. Een knallend feest bij De Toren, gegarandeerd!

Planning

In de aankomende tijd zullen jullie voor vele beslissingen komen te staan over de invulling van jullie bruiloft. Goed advies en meer dan 20 jaar ervaring, komt in combinatie met jullie wensen altijd tot de perfecte trouwdag. De mogelijkheden bij De Toren zijn eindeloos. Bel of mail ons dan ook gerust voor een vrijblijvend gesprek en onze talloze mogelijkheden.

Stel je eigen offerte samen