Iets te vieren?

Drink, eet, feest & Beleef
Geniet en maak mooie herinneringen in
ons Eet & Borrelcafé, de Torenkamer, de Orangerie of Zaal bij De Toren.

Drink, Eet, Feest & Beleef

Geniet van ieder moment bij De Toren Eten & Drinken

Genieten

Smaakvolle gerechten & hapjes, lekkere drankjes, een perfecte sfeer, de prachtige uitstraling van de diverse ruimtes en onze gastvrije bediening tillen ieder moment bij De Toren Eten & Drinken naar een hoger niveau. Als goede gastheer zorgt De Toren er dan ook voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Stel je eigen offerte samen
Belevenissen

Bij De Toren creëren we graag samen met onze gasten belevenissen om niet meer te vergeten! Wij zijn ons ervan bewust dat de mijlpalen in uw leven die u graag wilt vieren belangrijk zijn. De Toren crew zal er dan ook alles aan doen om deze gebeurtenis voor u tot een bijzondere herinnering en geweldige belevenis te maken!

Stel je eigen offerte samen
Zaal bij De Toren

Zaal bij De Toren kan voor talloze doeleinden ingezet worden. De prachtige inrichting van de zaal zorgt voor een perfecte sfeer voor ieder moment.
Daarnaast zorgen onze moderne faciliteiten en onze verrijdbare bar ervoor dat we onze zaal precies aan kunnen passen aan het aantal gasten van uw feest, van 50 tot 350 personen. Waardoor er altijd een gezellige en sfeervolle ambiance gecreëerd wordt.

Torenkamer

Onze Torenkamer is uitermate geschikt voor intieme diners of kleinschalige borrels tot 70 personen. De ruimte beschikt over een eigen bar en heeft toegang tot ons zonnige terras. Om uw diner een groot succes te laten worden, heeft de toren een keuze uit verschillende buffetten en uitgebreide uitgeserveerde diners. Of het nu gaat om een zakendiner, familiefeest- of vriendenfeest. De Torenkamer is een sfeervolle ruimte die ruimte biedt voor eindeloos veel mogelijkheden. Voor welke entourage dan ook, de Toren kan voor elk gewenst feest of borrel een passend aanbod bieden!

Orangerie

Door de verbinding met zowel Zaal bij De Toren als het Eet & Borrelcafé leent onze Orangerie zich perfect voor private dining, kleinschalige borrels en vergaderingen. Door de prachtige doorkijk naar de keuken is het een ideale ruimte voor ieder gezelschap.

Catering

De Toren Catering zorgt voor een sfeervolle invulling
van iedere feestlocatie. Creëer samen met ons op
eigen locatie een betekenisvolle herinnering.

Service op maat

Wij denken graag met uw wensen mee! Goed advies meer dan 20 jaar ervaring, komt in combinatie met uw wensen altijd tot het plaatje zoals U het voor ogen hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bel of mail ons dan ook gerust voor een vrijblijvend gesprek en onze talloze mogelijkheden.

Stel je eigen offerte samen