Tot in de puntjes geregeld

Geniet en maak mooie herinneringen in
ons Eet & Borrelcafé, de Torenkamer, de Orangerie,
of in onze Brasserie 97, Salon en de Torentuin.

Geluksmomenten creëeren!

Geniet van ieder moment samen bij De Toren Eten & Drinken

Jullie mooiste dag

Jullie zijn verloofd, gefeliciteerd! Een bruiloft is iets heel bijzonders en graag maken we er samen met jullie de mooiste dag van jullie leven van!

Meer info!
Huwelijksjubileum

Vier het met familie en vrienden! 12,5, 25, 40 of 50 jaar getrouwd? Dat moet gevierd worden! Nodig familie en vrienden uit voor een lunch, borrel, diner of groots feest.

Meer info..
De verjaardag die je nooit meer vergeet

Een bijzondere leeftijd verdient een feest. Vier jouw verjaardag groots of klein, op jouw manier, bij De Toren. Voor elk gezelschap een passend programma & passende ruimte.

Kluster de kraambezoekjes

Een kleine op komst? Gefeliciteerd! Familie en vrienden willen de pasgeborene vast graag komen bewonderen. Nodig iedereen tegelijk uit voor een kraamborrel bij De Toren. Dat scheelt je een hoop kraambezoekjes!

Een blijvende herinnering voor later

Afscheidsreceptie? Hoe goed het vooruitzicht op die nieuwe baan, het welverdiende pensioen of dat zonnige nieuwe thuis of stageland ook is, toch doet afscheid nemen altijd een beetje pijn. Des te belangrijker om op een mooie afscheidsreceptie terug te kunnen kijken. Een mooie herinnering voor later.

Praten je collega's nog jaren over

Het organiseren van een bedrijfsuitje kan best een opgave (en heel leuk) zijn. Wij denken graag met je mee voor een smooie invulling voor het uitje met jouw collega's.

Het harde werk wordt beloond

Na het vele harde werk studeer je af, promoveer je of slaag je voor een andere top prestatie! Vier je promotie met een borrel, diner of feestje bij De Toren

Service op maat

Wij denken graag met uw wensen mee! Goed advies meer dan 20 jaar ervaring, komt in combinatie met uw wensen altijd tot het plaatje zoals U het voor ogen hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bel of mail ons dan ook gerust voor een vrijblijvend gesprek en onze talloze mogelijkheden.

Stel je eigen offerte samen