Iets te vieren?

Drink, eet, feest & Beleef
Geniet en maak mooie herinneringen in
ons Eet & Borrelcafé, de Torenkamer, de Orangerie,
of in de vernieuwde Brasserie 97, Salon en de Torentuin.

Drink, Eet, Feest & Beleef

Geniet van ieder moment bij De Toren Eten & Drinken

Genieten

Smaakvolle gerechten & hapjes, lekkere drankjes, een perfecte sfeer, de prachtige uitstraling van de diverse ruimtes en onze gastvrije bediening tillen ieder moment bij De Toren Eten & Drinken naar een hoger niveau. Als goede gastheer zorgt de toren er dan ook voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Stel je eigen offerte samen
Belevenissen

Bij De Toren creëren we graag samen met onze gasten belevenissen om niet meer te vergeten! Wij zijn ons ervan bewust dat de mijlpalen in uw leven die u graag wilt vieren belangrijk zijn. De Toren crew zal er dan ook alles aan doen om deze gebeurtenis voor u tot een bijzondere herinnering en geweldige belevenis te maken!

Stel je eigen offerte samen
Brasserie 97

Brasserie 97 kan voor talloze doeleinden ingezet worden. De prachtige inrichting zorgt voor een perfecte sfeer voor ieder moment. Daarnaast zorgen onze moderne faciliteiten en de verbinding van Brasserie 97 met de Salon voor de aanpassing aan het aantal gasten van uw feest, van 50 tot 350 personen. Waardoor er altijd een gezellige en sfeervolle ambiance gecreëerd wordt.

Salon

De salon is een sfeervolle ruimte die ruimte biedt voor eindeloos veel mogelijkheden en uitermate geschikt is voor intieme diners, kleinschalige borrels & feesten tot 70 personen. Voor welke entourage dan ook, in de Salon kunnen wij voor elk gewenst feest of borrel een passend aanbod bieden! De Salon is een sfeervolle ruimte die ruimte biedt voor eindeloos veel mogelijkheden.

Torentuin

Een unieke locatie: onze binnentuin leent zich perfect voor ceremonies, proost momenten & het ontvangst op jullie huwelijksdag. Deze unieke locatie is geschikt voor maximaal 60 personen. Onze binnentuin is deels overdekt middels een mooie stretchtent en heeft eveneens een verbinding met de prachtig vernieuwde Salon en Brasserie 97.

Orangerie

Door de verbinding met zowel de Salon als het Eet & Borrelcafé leent onze Orangerie zich perfect voor private dining, kleinschalige borrels en vergaderingen. De mooie inrichting zorgt voor een perfecte sfeer en met de prachtige doorkijk naar de keuken is het een ideale ruimte voor ieder gezelschap.

Torenkamer

Onze Torenkamer is uitermate geschikt voor intieme diners of kleinschalige borrels tot 70 personen. De ruimte beschikt over een eigen bar en heeft toegang tot ons zonnige terras. Om uw diner een groot succes te laten worden, heeft de toren een keuze uit verschillende buffetten en uitgebreide uitgeserveerde diners.

Catering

De Toren Catering zorgt voor een sfeervolle invulling
van iedere feestlocatie. Creëer samen met ons op
eigen locatie een betekenisvolle herinnering.

Service op maat

Wij denken graag met uw wensen mee! Goed advies meer dan 20 jaar ervaring, komt in combinatie met uw wensen altijd tot het plaatje zoals U het voor ogen hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bel of mail ons dan ook gerust voor een vrijblijvend gesprek en onze talloze mogelijkheden.

Stel je eigen offerte samen